Vágy

Nagyon hálás vagyok azért, hogy nagyon sokan olvassátok a blogom, és a tarot jóslásról szóló bejegyzésem iránt nagyon sokan érdeklődtetek, lehet, hogy a jövőben még fogunk foglalkozni a tarottal, és ez a kis bejegyzés egy kis ízelítő volt… Most viszont maradjunk a legpletykásabb jóskártyával, ami nem más, mint a Cigány kártya.

A mai kártyalapunk a Vágy lapja. Itt ez a kártya kifejezetten a szó szerinti jelentésében megállja a helyét. Mindennemű vágyunk, amit érzékelhetünk belül, lelki vágynak, vágynak egy párkapcsolatra, az anyagi jólétre, egészségügyi javulásra vagy gyógyulásra, egy új munkára, elfogadásra, esetleg hűségre, bár mire.

A konkrét vágyunkat nem mindig mutatja, de mivel a vágyunk fizikálisan még nem kaptuk meg, csak reménykedünk benne, és az a helyzet nem biztos, hogy olyan jó lesz számunkra, mint ahogyan gondoljuk, így a vágy lapja semleges kártya, tehát ezt a lapot mindig a körülötte mellette alatta felette álló lapokkal hasonlítom össze, hogy a konkrét vágyat megismerhessem, és ezt tudat felszínre hozzam.