Tudatos teremtés – Vonzás törvénye

Hogyan is működik valójában a vonzás törvénye? Hogyan segíthet neked, hogy az életed teljes mértékben megváltozzon?

Az Univerzum és a valóság – ahogy mi látjuk

A világegyetem visszatükrözi azokat a rezgéseket, amelyek mi magunk bocsájtunk ki. Ezek a rezgések a gondolataink, hangulataink, érzéseink. Kicsit nehéz lehet megérteni, hiszen ezek az érzések lehetnek pozitívan és negatívak és ami szintén igaz rájuk, hogy rendkívül gyorsan változnak. A gondolatok és az érzések azonban olyan dolgok, amelyek energiákat bocsájtanak ki, amelyeket mi is érzünk.

Ha a gondolataink általában negatívak, akkor az univerzum erre válaszolva felerősíti ezeket a negatív dolgokat az életünkbe és még többet kapunk belőle. Ugyanez történik pozitív gondolatok esetén is, hiszen ilyenkor a világegyetem ezt a pozitív hozzáállást erősíti meg az életünkbe.

Hasonló tehát egy gép működéséhez. Annyit tudunk, hogy az általunk kibocsájtott energiára válaszol, tehát ha változást szeretnénk, nekünk kell megváltoztatni a kibocsájtott energiát.

A vonzás törvénye valójában tehát egészen egyszerű : azt kapod, amire a legtöbbet gondolsz. Ezért is fontos tehát, hogy arra fókuszálj amit el akarsz érni, ne pedig arra, amit el akarsz kerülni.

Ez a törvény képes értünk, de akár ellenünk is dolgozni. Amikor bal lábbal kelünk fel, nem vagyunk kipihentek, belerúgunk az ágy sarkába a kisujjunkkal,elkezdünk egy rossz napot. Gondolataink hajlamosak arra,hogy ezek után negatívak maradjanak és a hangulatunk savanyúvá válik. Amikor ez történik, rossz rezgéseket bocsájtunk ki, az univerzum pedig ilyen rezgéseket fog visszaadni.

A vonzás törvényének használata

A vonzás törvénye az okokra és a hatásokra épül. Mert a törvény az oknak megfelelő hatást,eredményt ad számunkra. A gravitáció törvényén vizsgálva, amikor elejtünk egy almát (ok) akkor az leesik a földre (hatás,eredmény).

A vonzás törvényén vizsgálva az ok maga a rezgésünk. A gondolatok és a hangulatunk alapján magasabb frekvenciaállapotba lépünk, az univerzumnak pedig egy erre megfelelő minőségű eredménnyel kell reagálnia, hogy létrejöjjön a hatás. Ugyanúgy, mint ahogy a földnek vonzania kell az almát, ha elejtjük a kezünkből.

A vonzás törvénye bármikor és bármilyen körülményekben alkalmazható. Csupán a gondolatainkat, hozzáállásunkat, érzéseinket kell pozitívra cserélni. Bármikor, amikor ezt megtesszük és megemeljük a pozitív kisugárzásunkat, a világegyetemnek reagálnia kell rá.