Tízmilliószoros nap -Kívánságlista

Egy jól energetizált Segítők életterület önmagában még nem feltétlenül elegendő ahhoz, hogy épp úgy irányuljon életed, ahogy az neked a legmegfelelőbb legyen. A teremtés szempontjából fontos, hogy megfogalmazd, mit is szeretnél pontosan!

Hogyan készítsd el?

  • A kívánságaidat nagyon pontosan, határozottan fogalmazd meg mindenféle – általad fontosnak tartott – konkrétum legyen benne (hely, idő, összeg, életkor, határidő, stb.). Kerüld a “nem”, “ne” szavak használatát!
  • Például: ha társat szeretnél, nem elég annyit írni, hogy “legyen egy társam”. Ebben az esetben előfordulhat ugyanis, hogy lesz ugyan társad, mégsem olyan, mint amilyet szerettél volna. Az alapján, hogy te mit tartasz fontosnak, konkretizáld, hogy pontosan milyen társat szeretnél (kor, tulajdonságok, azok a dolgok, amiket szeretnél megkapni tőle).
  • A kívánságlistádat lehetőleg piros papírra, ennek hiányában piros tollal írd! A Feng Shui filozófiája szerint a piros szín életet visz mindabba, amin alkalmazzuk.
  • Kerüld a ceruza használatát, mert amit ceruzával írunk, az megváltoztatható, azt nem is kell annyira komolyan venni! Ha elrontottad, inkább kezdd elölről, ne javítgass bele!

Az elkészült és feltekert kívánságlistádat kösd piros zsinórral egy elefánt szobor ormányára vagy tedd piros borítékba, de figyelj oda, hogy ne zárd le! Ez esetben tehetsz a közelébe egy kristályt természetes vagy mesterséges fényforrás elé, ez energetizálja a kívánságaidat. Kívánságlistádat (írással felfelé) ékkő formájú kristálygyűrűbe is helyezheted, ez úgy van kialakítva, hogy kivetítse kívánságaidat az univerzumba, ahol azok elindulnak a megvalósulás útján. A Kívánságlistádat helyezd lakásod észak-nyugati területére!