Tisztánlátás

Maga a tisztán látás szó nagyon sok féle szinten érthető, szeretném most ezt egy kicsit úgymond tisztán láttatni veletek, hogy megérthessétek, hogy pontosan mi is az a tisztánlátás.

Nagyon sokan vannak úgy, hogy van egy adott problémájuk, de megérzik, megálmodják, képszerűen bevillan ez az egész probléma előbb, mint ahogyan ezt fizikálisan érzékelnék. Közülük a tudatos tisztánlátó már felkészül, és építkezik az ellen, hogy ez a probléma ne tudja őt vagy a környezetét annyira leépíteni, míg vannak a tudatlan tisztánlátok, akik még nem ismerik ezt a spirituális képességet, és nem tudják hová tenni, morfondíroznak ezen, akár meg is ilyednek.

A tisztánlátó nem minden esetben tudatos, vagyis nem minden esetben tudja azt, hogy neki ez az úgynevezett spirituális képessége aktív. N agyon sokan óckodnak ettől, és úgy gondolják, hogy ez ilyesztő, bár én úgy gondolom, hogy erre fel kell úgymond készülni, és hálásnak kell lenni. De erre hogyan lehet felkészülni? A kérdés nagyon jó, de hogy miért is kellene erre felkészülni? Mert ez a képesség minden emberben ott van, hiszen a gyermekek születésük után, mikor még nem is igazán vannak tudatuk állapotában, már nyitott harmadik szemmel születnek, és ez a képesség hét éves korukig aktívan fennáll náluk. Az, hogy ezt a képességet hagyják-e elveszni, vagy éppen fejlesztik, az mindig az emberen múlik, de soha nem késő elkezdeni.