Telefonos jóslás

Egy kicsikét most menjünk vissza az időbe. A régi időkben, akkor, amikor a jóslás elkezdett ismertebb “művészetté” válni, nem kifejezetten jósok vagy jósnők voltak azok, akik a sorselemzéseket akkoriban végezték, hanem kifejezetten javas asszonyoknak nevezték őket. Az elterjedt szokás az volt, hogy ha XY – nak jövendölt a javasasszony, akkor XY-unknak személyesen kellett nála megjelennie. Elment hozzá, volt, hogy e miatt több tíz, olykor több száz kilómétereket utaztak, és személyesen válaszolt a kérdéseire, elmondta mit lát, mire kell odafigyeljen.

Ahogy teltek múltak az évek, egyre fejlettebb a világ, ugye ezáltal a technika is. Ha visszakanyarodunk a jelenbe, Én a Jóslás24-en dolgozom. Ami nagyon megkönnyíti az ügyfelem és az én közöttem lévő kommunikációs csatornát. Felhívod a mellékemet, és akár a foteledből megkérdezheted az adott élethelyzeted problémáját, netán azt, hogy mi vár rád, vagy hogyan lábalsz ki ebből a helyzetből.

Biztosan felmerül benned is a kérdés, hogy telefonon keresztül nem látom a tenyered, de még téged sem… Nos az lehet, hogy a fizikális szinten nem tartózkodunk egy légtérben, de mivel a szellemi szinten nincs tér és idő, a hangod által fel tudom venni a Te energiáidat, ezáltal a kártyámmal azonnal tudom vizsgálni sorsod, és választ, útmutatást tudok nyújtani az adott kérdéseddel kapcsolatban.

Én úgy gondolom, hogy a mai rohanó világban iszonyúan nagy dolog az, hogy nem kell utazni, ide-oda menni, hogy megtudjuk bizonyos kérdéseinkre a választ. A jelenlegi járványos időszakban pedig lehet, hogy az érintésmentesség a legjobb megoldás.

Tehát a telefonos jóslásnak annyi titka van, hogy a Te energiádra kapcsolódva érzékellek téged, ahogy elemelem a kártyalapot és kihúzom a lapot, az olyan, mintha Te tennéd meg. Kényelmes, és egyszerűbb is.

Ajánlom mindenkinek a telefonos jóslást, azoknak is, akik még nem próbálták, hiszen nagyon sok szkeptikus ügyféllel találkoztam már a munkám során, akik nevetve hívtak fel, hogy úgy sem tudom elmondani ezt meg azt erről meg arról. Persze ez nem okoz problémát, hiszen ahogy már magyaráztam az elején, nem nehéz egy szakembernek ráhangolódni a kérdezőre. Azóta a kedves ügyfél minden számára fontosabb kérdésnél felhív…

Amennyiben Te is kipróbálnád a telefonos jóslást, mert nem értesz dolgokat a jelenedben, vagy kíváncsi vagy a jövődre, netán konkrét kérdéseid lennének a képernyő jobb oldalán a fényképem alatt látod a telefonszámot és a mellékemet. Várlak téged is, egy telefonos jóslásra.