Tarot jóslás

Amiről a mai bejegyzésemben szeretnék nektek tudást átadni, az nem a cigány kártyához kapcsolódik, és ahogyan azt a címben is látjátok, kifejezetten a tarot kártyáról és a tarot jóslásról szeretnék tudatot adni.

A cigány kártya egy pletykás kártya, a lapok a cselekvéssorozatokról van, hogy részletesen, sőtt, túl részletesen is mesél.

A tarot kártya teljesen az ellentettje a cigány kártyának, hiszen a tarot inkább lelki szinten vizsgál. Így tarot kártyával akár egy kialakult betegség lelki okára is vissza tudunk következtetni, sőt, akár azokat a gátlásainkat, amelyeket próbálunk már gyermekkorunk óta le kűzdeni, de nem igazán sikerült eddig, azokban a tarot kártya kifejezetten tud segíteni, a probléma megoldásának útjában.

Ahogyan azt már elmondtam, a tarot lelki szinten vizsgál, de ha mélyebben beleássuk magunkat a kártyalapokba, abban az esetben nem csak lelki szálat és lelki szintet vizsgálhatunk vele.

Tarot kártyából nagyon sok fajta kártya van, talán minden életterülethez akad egy kártya. Személy szerint én nagyon szeretem az álmodó naplója tarotot, nem kell külön tarot ismeret ahhoz, hogy az ember a lapok energiájából érzékelje azt, hogy mit is jelent. Persze ez nem azt jelenti, hogy kellő hozzáértés és szakavatottság nélkül lehet belőle jósolni, mert ez nem igaz! Ezen kívül a különféle szerelmi tarot kártyák kifejezetten csodálatosak a párkapcsolatok, házasságok elemzésére.

A tarot jóslás egy csodálatos módszer a jövendölésre, kívánom neked is, hogy legyen benne részed.

Amennyiben szeretnéd a saját tarot jóslásodat, a feltüntetett melléken várom a hívásod, hogy elvégezzük a személyes tarot kártyás elemzésedet.