Segítő angyalok

Akár hiszik az emberek, és akár nem, nagyon sok angyal létezik. Sajnos nagyon sokan kételkednek a misztikus világ egyéb más néha kicsit kellemesebb néha pedig kicsit kellemetlenebb élőlényeibe. Pedig léteznek az angyalok, a szellemek, a démonok, entitások, lidércek, tündérek fénylények és árnylények is.

Nos ha tanulságosabban szeretnétek erről olvasni, akkor a későbbiekben fogok erről mesélni, és konkrét angyalokról szóló bejegyzéseket is fogok hozni nektek.

Nos angyalok legnagyobb csoportját ketté oszthatjuk, vannak az angyalok, és léteznek az úgynevezett bukott angyalok, másnéven démonok. A bukott angyalok is képesek jót cselekedni, ők is ugyan azzal a “tudással” vannak felruházva, és egykor még ők is Isten angyalai voltak. Legerősebb ilyen angyal pedig nem más, mint Lucifer, ahogyan szokták nevezni az Ördög. Gondolom, most leesett az állad, mert arra nem gondoltál, hogy egykor Lucifer is angyal volt, igaz?

A másik kategória viszont az már valóban a jó és segítő angyalok. Minden egyes angyalnak megvan a maga szerepe, hogy az emberek életterületét melyik angyal mivel tudja megkönnyítteni.

Ilyen például, hogy egy párat ki is emeljek Michael arkangyal, vagy másképpen Mihály arkangyal, aki a védelem angyala, amikor valaki úgy érzi, hogy sok a negatív energia körülötte, és jó lenne tisztán látni, Mihály arkangyalhoz kell forduljon. Míg a betegségek elkerülése, a gyógyító energia beindításáért és a gyógyulás elnyeréséért Rafael arkangyalt kell kérni.