Online jóslás

A magyar kártyalapok értelmezése mellett azt gondolom, a néhai kitérőket megszokhattátok már, ez a mai bejegyzésünkben sem lesz másképpen, hiszen azt gondolom, hogy mindenképpen fontos több témát átölelő dolgokról is beszélni, és a mai napi blog bejegyzésem sem lesz ez másképp, hiszen az egyik nagy csokor az online, a másik pedig a jóslás.

A világon sok sok ember létezik, az az egészben a szép, hogy mindenki más és más. Nem is gondolná az ember, hogy mindenféle személyes okmányazonosítók nélkül egy spirituális személy milyen könnyen “külön tudja őket válogatni”. És ezt azért is írom le, mert hivatalosság előtt mindenféle okmányunk azonosítója akár személyigazolványunk, jogsink de még taj kártyánk száma is fontos lehet, hiszen sok esetben ezek azok a számok, amellyel külön tudnak minket válogatni.

Ezzel szemben én, és sok más spirituális személy nem foglalkozik a cipőd méretével, de még személyi igazolványod számával sem, hiszen energetikailag neked van egy kisugárzásod, ami elvezet az aurádhoz. És bár folyamatosan változik az aurád, de azt látom, hogy ez a legegyszerűbb módja annak, hogy meg tudjalak érezni energetikailag, és segíteni tudjak a jóslatommal számodra.

Nos a másik szó, az online… A mai rohanó világban amit sokszor hallottatok már tőlem, egy olyan egyszerűen eljuttatandó információval vagyunk körülvéve, hogy bármiféle hírről otthon a szobánkban is hallhatunk, nem kell elmenni az utcára azért, hogy megtudjuk, hogy ki mit cselekedett.

A jóslásért sem kell hetekig hónapokig jósnőt keress, a legszebb, hogy a nap 24 órájában bármikor profi jósokat érhetsz el!