Mágia és annak működése

Sokan teszik fel nekem azt a kérdést, hogy a mágia, mint például egy szerelemi kötés, vagy védelem hogyan működik valójában?

Nagyon nehéz ezt relatívan lehozni a misztikumból és elmagyarázni, hogy mi miért történhet meg!

Mindenképpen kettévenném a lelket és a testet, mivel a léleknél beszélhetünk a tudatról és azokról a dolgokról, ami a szellemiségünket jellemzik a test, pedig csak egy fizikai állapot! És nem hiába emeltem ki magát a tudatot a lelkiséget, mivel ha belegondolunk ez nincs beszabályozva szabadon szárnyalhat akár úgy is, hogy a testet elhagyja(természetesen, ha hiszünk benne). Szellemiségnek nevezném a gondolkodást a tudatot és még sok minden beleférne ide, amivel elvileg tervezünk, cselekszünk, álmodunk, gondolkodunk vagy is létrehozunk valamit, de az a valami már fizikai térben nyilvánul meg és így lehet belőle fizikai valóság.

Ugye sokan nem hisznek benne, hogy a gondolattal teremteni lehet, de ha amit az előbb kifejtettem, hogy a tudatunk a gondolkodásunk teremti meg a fizikai valóságot akkor még is csak hinni kell benne! De itt jön a de! Ha saját magunkhoz sem vagyunk őszinték, és nem ismerjük magunkat akkor tudatosan csapjuk be magunkat és másokat is ez miatt!

Na akkor térjünk a szeánszokra, hogy mit is kap az ember, és hogyan is hatnak!

Az aki az ezotéria bármely részével foglalkozik annak tudatosnak és főleg felelősnek és őszintének kell lennie magához és az emberekhez. Ha én mint jós ismerem magam akkor tisztában vagyok azzal is hogy a másik ember tudatára tudok hatni (ezért van szükség a meditációs utaztatásra szeánszoknál), és ha hatottam akkor az ő tudata fog alkotni olyan valós történéséket amit épp elszeretne érni. És ez mellett még nem beszéltünk a tudatallatiról sem, hisz épp olyan fontos és fele annyit sem tudunk róla mint a tudatról. De az bebizonyított tény, hogy befolyásolható! Amikor valaki jóshoz fordul akkor az tudatalattiját próbáljuk meg a felszínre hozni és szembesíteni azzal. Hát ez nem mindenkinek tetszik azt már tapasztaltam az évek során! És csak a jóslás után jöhet a személyes szeánsz legyen az bármiféle is amikor a tudatos gondolkodást és érzelmeket használva lép előrébb az ember a hit felé és ahhoz, hogy majd a tudatos cselekedetei a fizikai valóságban a másik személyre hassanak!

Én mindig elmondom még a szeánszok előtt, hogy ha valaki a szeánszok után bezárja magát a négy fal közé és várja a sült galambot, akkor ne csodálkozzon, hogy semmi nem fog történni! Miért is? Hisz azt írtam, hogy a tudat képes teremteni és főleg gondolati síkon, akkor miért ne lehetne bezárkózni? Azért, mert kell a fizikai lét és környezet is ahhoz, hogy az események bekövetkezzenek körülöttünk, míg ez nincs meg addig csak szellemi síkról beszélhetünk.

Érdekes de a szellemi és fizikai sík szorosan kapcsolódik egymáshoz annak ellenére, hogy a szellemi sokkal nyitottabb, szabadabb és nem zárható be!

Vagy is a gondolat és érzelem hatalom és meg kell tanulni használni és kezelni magunknak és minden ember számára!