Lelki társak

Lelki társak, lélekpárok, ikerlelkek, duális lelkek… Ezekkel a kifejezésekkel emlegetik leggyakrabban azt a jelenséget, amikor két ember eleve elrendelt módon egymáshoz tartozik


Az elmélet alapjául azok a vallási és mitológiai történetek, legendák szolgálnak, amelyekben a közös motívum az eredendő egység, amelyet egy felsőbb erő választ ketté, hozza létre belőle a két pólust. Amikor egyedül vagyunk és társat keresünk, jó azzal erősíteni a kitartásunkat, hogy valahol létezik az a bizonyos “másik felünk”, és ha találtunk valakit, reménykedünk, hogy ő az.

Ha félbetörünk egy kekszet, a tésztája attól még ugyanaz marad, és a két fél törési vonala mentén egymásba illeszthető. Ilyenek az összetartozó lelkek is. Nem ellentétek, hiszen az anyag ugyanaz, és nem is egyformák, hiszen a két darab különbözőképpen tört, ám épp ezen a felületen összeilleszthető. A lélek-kekszet persze isteni kezek törték két darabra, sok-sok inkarnációval ezelőtt. A tálca pedig óriási, téren és időn keresztül keressük a másik felet, olykor megtaláljuk, majd elveszítjük a körforgásban, hogy aztán újabb életeink során újra kereshessük.

De hogyan is működik mindez, honnan ismerjük fel lelki társunkat? Nos, az intuíció fontos, de emellett másra is szükség van. Fel kell fedeznünk az anyagot, ami bennünket alkot, és ami így azt a másik embert is alkotja. És tisztába kell jönnünk a saját törésmintánkkal is ahhoz, hogy a másikban meglelhessük a hiányzó részt.

Vannak bizonyos jelek, olyasfajta kapcsok két fél között, amelyek azonnal árulkodnak valamiféle egységről, végzetszerű sorsközösségről. Ilyen jel lehet például az asztrológiai ikrek jelensége, tehát az, amikor két személynek megegyezik vagy nagyon hasonló a születési képlete.

A lelki társak kifejezést leggyakrabban a szerelmi kapcsolatok vonatkozásában használják, holott érvényes lehet családi, baráti, sőt munkakapcsolatokra is, tehát az emberi kötődések mindenféle formájára. Ebből kiindulva elmondható, hogy egyetlen inkarnációnk során több lelki társra is lelhetünk az élet különféle területein. Mindezek alapja a karmikus kapcsolat, amely különböző inkarnációink során összesodor azokkal a lelkekkel, akikkel eredendően összetartozunk.

Idézet Kryontól

Különböző energiákat képviselnek, ám hasonló jellemzőkkel bírnak. Mindkettő partneri viszonyt jelez. A lélektárs életre szóló társ. Ez nem feltétlenül romantikus viszony. Lehet anya és lánya kapcsolat, vagy két, egymással rokoni kapcsolatban nem álló ember, akik valamilyen célból összeállnak egymással. És igen, szerelmi kapcsolat is lehet. Tehát partnerkapcsolati energia.
Az ikerláng energiája a te tükörkép energiád. Az ikerláng az, aki megtalálja a “másik felét” annak, amit keres. Az ikerláng energia nem feltétlenül partnerkapcsolat, mint a lélektárs. Sokkal inkább arról szól, hogy bizonyos célból összekerül két ember, hogy együtt létrehozzanak egy egészet, ami külön-külön hiányzik belőlük, mint lehetőség vagy cél.
A lélektárs egy életre szóló jó kapcsolat lehet, ám az is lehet, hogy semmi nem lesz belőle. Az ikerláng céllal kerül az életedbe, valamilyen cél felé hajt. Hadd adjak konkrét példákat. Volt vezetőtöknek, Ronald Regan-nek volt egy Nancy nevezetu lélektársa. A DNS szerkezetének felfedezői, Watson és Crick pedig ikerlángok voltak.
Néha az ikerlángok között is szerelmi viszony alakul ki, ám ha ez a helyzet, ez a nagyobb kép miatt van így… valamit együtt kell megvalósítaniuk. A lélektársak az öröm, és az élet kiterjedésének megtapasztalása miatt vannak együtt. Az ikerlángok kapcsolata arról szól, hogy közösen létrehozzanak valamit, amire egyikőjük sem lenne képes egyedül. A lélektárs és az ikerláng ugyanaz a személy is lehet! Ha ez történik, az valóban nyilvánvaló.
LÉLEKPÁR

Hogyan találom meg őt?
Lélekpárod megtalálásának több módja is van:
– A legbiztosabb, ha elindulsz és megkeresed. De persze nem kívül a világban, össze-vissza kutakodva, hanem inkább Önmagadban meglelve hiányzó másik feledet!
Lélekpárunk megtalálásához az – “Ahogy bent, úgy kint.” – Univerzum törvényt használjuk fel. Ha valamit megtalálsz saját belső világodban, akkor azt be fogod vonzani a külvilágból is. Vagyis, ha megtalálod magadban nemiséged másik felét, akkor bevonzod a hozzád illő partnert a világból, méghozzá a legtökéletesebbet!