Lelki tanácsadás

A lelki tanácsadás ugyancsak nagyon is eltér a magyar kártyától, viszont azt gondolom, hogy egy adott témán kívül a mai napon erről is be kell egy kicsit számoljak nektek.

Nos mint tudjátok, energiák irányításával, angyali fehér mágiával és kártya jóslással is foglalkozom többek között. Nos ez a szakma úgymond szakma, mert inkább hivatás és elköteleződés, mintsem szakma, viszont a szépsége az, hogy bármikor bármilyen helyzetben egy úgynevezett nyitott könyvvé tud vállni előttünk a személy, aki felkeres bennünket. Én személy szerint úgy tartom, hogy nem gesztikus dolog a másik személy életében túrkálni még ezzel a tudással sem, viszont egy valami azonnal szembe ütközik velem, ahogy meghallom az ügyfelem hangját. Az energiái, és a rezgésszintje, amiből kifejezetten szó szerint érzem és olvasom a problémáit, a gondjait, néha nehéz ezt nem magamra zúdítani, és nem emberként együtt érezni az ügyféllel, talán ez a hibám, hogy nagyon is empatikus vagyok, és a megoldáshoz maximálisan ragaszkodom. Persze rossz érzés, ha tudom, hogy az adott illető nem fogja elfogadni azt az utat, amelyet én tanácsoltam neki, de a tőllem tellhető jó tanácsot megtettem.

A lelki tanácsadás is egy ilyen dolog, ugyanis nekem nagyon fontos, hogy az gyfelem ne csak energetikailag legyen jó passzban, ezáltal nehezebben támadhatóvá válljon negatív energiák tekintetében, hanem hogy lelkileg is egyensúlyban legyen önmagával, ami mint energetikailag mint fizikálisan nagyon fontos.

Aki engem keres, nem csak azt kapja, amit a lapok mutatnak, hanem azt a lehetőséget is megmutatom, amin lelkileg is kiegyensúlyozottá vállhat, viszont a lépést Önnek kell megtennie.