Jósok, látók, médiumok

Most egy kicsit kapcsolódjunk el a kártyalapok jelentéséről, és beszéljünk egy kicsit a Spiritisztákról, vagyis a jósokról, a tisztán látókról és a médiumokról.

Mi ugyan olyan átlagos emberek vagyunk, mint bárki más, ugyan úgy tudunk nevetni és sajnos vannak alkalmak, amikor sírni is, bár ez kifejezetten nem hiszem, hogy bárkit is vigasztal. De talán mindenkiben ott motoszkál az a kérdés, hogy vajon mi, jósok, spirituális emberek honnan tudjuk azt, hogy veled mi történt, és hogy mi fog. Honnan adott ez a képesség?

Sokan talán meg is rémülnek ettől, és a tévhitekkel ellentétben azért azt el is mondom még az elején, hogy nem készíttünk szerelmi bájitalt, amit ha belekeversz a kiszemelted ételébe vagy italába azonnal beléd is szeret, és nem, nem fürkésszük az életed, a gondolataid, csak olyan szinten, amennyire megkívánja az adott kérdés, amit te felteszel.

Nagyon sokan azt gondolják viszont, hogy egy jósnak mennyire jó, vagy épp a látónak, médiumnak és összességében mindenféle spirituális embernek, hiszen előre látja azt, hogy mikor mi történik vele, hogy érdemes-e reggel elindulnia, vagy éppen sikerülni fog-e egy barátjának az az állás. De talán a legnagyobb elmélet az az, hogy ohh, nekik soha nincs problémájuk.

Hidd el, hogy nem a legszebb dolog előre látni a szeretteiddel, barátaiddal megtörténő negatív dolgokat, úgy, hogy csak a kérésükre nyújthatsz segítséget.

Összességében ezért alkalmazzuk a képességeinket mások megsegítésére, hiszen ha a magunk érdekeit tartanánk szem előtt, ez a képességünk felesleges lenne.