Jósnő napi jóslat

Kedves olvasó!

Az utóbbi időszakban azt vettem észre hogy nagyon sokótok érdeklődik a napi jóslatokról illetve a saját személyes napi jóslatokról ami egy Nagyon pozitív dolog hiszen érdemes tudni minden reggel azt amikor az ember felkel, hogy mi várhat rá az adott napon, mire számíthat És mik azok a dolgok amikre nagyon vagy Pontosabban oda kell figyelnie.

És bár nagyon sokan kíváncsiak vagytok a napi jóslatokért de nem vagytok biztosak abban hogy a jóslás 24 ei igénybe vehető e Ez a szolgáltatás pedig higgyétek el, hogy igénybevehető ugyanúgy mint egy átlagos jóslás vagy sorselemzés annyi különbséggel hogy ebben az esetben amikor tárcsáz Átok A fényképem alatt található mellék emet és összekapcsol minket a vonal akkor meg kell mondani hogy a mai napi elemzésekre vagytok kíváncsiak és ebben az esetben én az alapján Elmondom nektek napi jóslatokat. 

Alapvetően még ami kérdésként felmerülhet az az hogy egy nap Ha felhívsz akkor akár az egész heti napi jóslatodat igénybe veheted tehát hogy egy hét hét napból áll és ebben az esetben egy alkalommal mind a hét napra kérhetsz jóslatot? A válasz az hogy igen viszont itt már nem napi jóslatot igényelsz hanem egy elemzést ami teljes mértékben egy hétre lebontva nem biztos hogy ebben az időintervallumban bajlódik le tehát a pontosítani szeretnénk Ez azt jelenti hogy az alapvető elemzés mindenesetben három hónapos elemzés és abban az esetben kérhető ettől eltérő például egy évre előremenő jóslat ha azt az ügyfél jelzi ezek azért azt gondolom fontos információk lehetnek. Így keress nyugodtan a napi jóslattal kapcsolatban.