Barbara

Szeretettel Üdvözlöm

Barbara vagyok, spirituális tanácsadó, kártyajós.

Magamról annyit elárulhatok, hogy a családom felmenői foglalkoztak ezotériával. Képességeimet örököltem, melyet folyamatosan fejlesztek, hogy a legnagyobb segítséget nyújthassam a hozzám fordulónak ki eltévedt élet útvesztőiben. Az én képességeim már egészen kiskoromban előjöttek, amikor is megálmodtam azokat az eseményeket, amelyek utána megtörténtek. Itt jöttem rá, hogy bennem van egy rejtett képesség, amelyet fejleszteni kell. Voltak megérzéseim, amelyre olykor hallgattam, olykor nem, utóbbi esetben jól rá is fáztam. Rá jöttem, hogy a bennem lévő tudást fejleszteni kell, ezért elkezdtem tanulni. Több tanítóm volt, igyekeztem minden részét megismerni annak a tudáshalmaznak, ami bennem van.

Jóslásomhoz több eszközöm van, cigány kártya, inga, de dolgozom az energiák irányításával így a gyógyítással (is) foglalkozom.

Amikor az embereknek segítségre van szükségük, engem mindig el tudnak érni, hiszen a kártyáim és az ingám mindig nálam vannak.

Már egy jó ideje foglalkozom azzal, amit szeretek: Embereknek segíteni.

Most lehetőségem adódott elkezdeni ezt a blogot, így a későbbiek folyamán szeretettel várom kedves olvasómat újfent, amennyiben érdeklődik a spiritualitás iránt.

Rengeteg érdekességet fog nálam megtalálni, így érdemes lesz visszalátogatnia hozzám.