Az Őrangyalod

Az őrangyalunk egy olyan lény, amely jobban ismer minket, mint mi magunkat. Ezt megalázónak, sőt riasztónak érezhetjük. Ha megriadunk, az viszont azt jelenti, hogy még nem békültünk meg minden cselekedetünkkel. Ám semmit nem rejthetünk el.

A legjobb felkészülés az őrangyalunkkal való találkozásra, ha először átgondoljuk az életünket, minden cselekedetünket és tapasztalatunkat. Ez a folyamat sokféle érzelmet válthat ki, de ha képesek vagyunk mindent elengedni – még az önsajnálatot, a haragot, a sértettséget és a bűntudatot is -, és beismerjük, hogy életünk alakulásáért mi vagyunk a felelősek, akkor egy nagyon különleges és értékes állapotba kerülhetünk.

Ez az alázat állapota, ahol meglelhetjük az igazi énünket. Sokan ekkor találkozunk először személyesen azzal a végtelenül türelmes és megértő jelenléttel, amely olyan jól ismer minket: szent őrangyalunkkal.

Az őrangyalok magasabb szintű lények, akik a megfelelő sugáron „közlekednek”, és egy arkangyal uralma alatt állnak. A lelkek a Hold szférájába az őrangyal vezetésével szállnak alá.

Olyan ez, mint egy hatalmas repülő, ami a lelkekkel a fedélzetén belép az utolsó szférába – a pilóta az őrangyal, az utasok pedig mind hozzá tartoznak. Hétféle gép van, hét pilótával – őket a 7 látható bolygó szimbolizálja a látható, materiális világunkban.

Amelyik gépen voltál, amikor „leszállítottak” a testedbe, annak pilótája lesz az őrangyalod.

Ő az, aki segít kapcsolatba lépni a magasabb Éneddel, az igazi Önvalóddal. Ő az, aki ihletett pillanataidban, a szeretettől, a szépségtől, a jóságtól, az igazságtól elragadtatva szól hozzád, de ő szól a lelkiismereted hangján is, ha valamit szeretne megakadályozni.