Aura látás

Most megmutatom nektek az aura látást 5 egyszerű lépésben. Nem szabad elkeseredni, ha az első és a 10. próbálkozásnál sem igazán látsz tisztán, hiszen ez a képesség ugyan megtanulható, de nagyon sok gyakorlást és kitartást igényel. És ne feledd, hogy semmi nem jön magától, ezért is tenni kell.

Ennek a gyakorlatnak a célja az, hogy először lássuk az Aurát és/vagy gyakoroljuk ezt a képességet. Fontos a megfelelő körülmények megteremtése, mert így nemcsak az Aurát látod jobban, de egyfajta önbizalomra is szert teszel a látottakból.

1 Ültesd le az alanyt egy nagyon finoman megvilágított EGYSZÍNŰ FEHÉR háttér elé. A színes háttér megváltoztatja az Aura színeit, ehhez többlettudásra van szükséged a színek kombinálásáról. Néhány háttér/Aura variáció félreértelmezéshez vezethet.

2. Nézz ki EGYETLEN PONTOT, és csak arra figyelj. A homlok közepe TÖKÉLETES erre a célra. Itt található az ún. Homlok Csakra vagy más néven Harmadik Szem. Néhány kultúrában (Indiában például) egy jelet raknak a homlokra. Az ilyesfajta jelek az ősi időkben egyfajta felkérést jelentettek, hogy vessünk egy pillantást az illető Aurájára.

3. Nézd ezt a pontot legalább 30-60 másodpercig vagy még tovább.

4. 30 másodperc után elemezd a környező dolgokat a periferikus látásoddal, miközben még mindig a kinézett pontra nézel. A koncentráció megtartása a legfontosabb. Álld meg a kísértést, és ne nézz máshova. Látnod kellene, hogy az alany körül a háttér világosabb és MÁS SZÍNE van, mint a távolabbi környezetnek. Így érzékeled az Aurát. Minél tovább koncentrálsz, annál élesebben látod. Jusson eszedbe, hogyha csak egy pontra figyelsz az növeli érzékenységedet a szemedbe jutó Aura rezgések felerősítésével.

5. A legmagasabb szintű Aura gyakorlatokat teljes sötétségben végzik, de ehhez több órányi folyamatos koncentrációra és rendszeres gyakorlásra van szükség.